Pregled sportskih rezultata

Proteklog vikenda igrala su se redovna prvenstvena kola u natjecanjima nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova s kutinskog područja. Nogometaši kutinske Moslavine na gradskom su stadionu u Kutini porazili momčad Gradići iz Velike Gorice s 1:0 te sada s 55 bodova zauzimaju 4. mjestu na tablici 4. hrvatske nogometne lige, Središte Zagreb.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Voloder je izgubio od Moslavca iz Popovače s 0:6. Metalac je u Sisku bio bolji od Sokola iz Velike Ludine 3:1. U Sunjskoj Gredi je Sunjski bio bolji od Jelengrada iz Gornje Jelenske sa 4:2. U Budaševu je BSK porazio Vatrogasac iz Husaina sa 4:1. Na tablici i dalje vodi Moslavac iz Popovače sa 64 boda.
U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi Matija Gubec je u Kutini sa 2:6 izgubio od Metalca iz Međurića koji je i dalje s 58 bodova vodeći na tablici. U Donjoj Vlahiničkoj je Ekonomik pobijedio Slogu iz Potoka sa 7:1. U Ilovi je Garić izgubio od Moslavine iz Donje Gračenice sa 1:7. U Strušcu je Naftaplin poražen od Šartovca sa 1:3. (I. G.)