Sportski vikend

Proteklog vikenda igrala su se redovna prvenstvena kola u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Izdvajamo rezultate moslavačkih klubova s kutinskog područja. Rukometaši kutinske Moslavine na domaćem su parketu s rezultatom 34:28 porazili momčad Varaždina 1930. Moslavina je trenutno s 15 bodova na 8. mjestu tablice Paket24 Premier rukometne lige, lige za ostanak. Iduću utakmicu Moslavina u subotu, 22. travnja, gostuje u Rudama kod Samobora protiv momčadi Rudara.

          Nogometaši kutinske Moslavine na domaćem su terenu pobijedili momčad Ban Jelačić iz Vukovine s 5:0. Moslavina je s 42 boda na 4. mjestu tablice 4. hrvatske nogometne lige, Središte Zagreb. Iduće subote, 22. travnja, igrat će se moslavački derbi. Moslavina gostuje kod momčadi Naftaša u Ivanić-Gradu.

          U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Voloder je na gostovanju u Sunji izgubio od momčadi Sunjskog s 5:2. Vatrogasac je u Husainu poražen od Sokola iz Velike Ludine s 0:4. U Galdovu je Frankopan s 2:4 izgubio od Moslavca iz Popovače. Na tablici s 46 bodova vode Moslavac i Radnik iz Majura koji je odigrao jednu utakmicu više.

          U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi u Donjoj Vlahničkoj je Ekonomik porazio Mladost iz Repušnice s 2:0. U Strušcu je Naftaplin izgubio od Matije Gupca iz Kutine 1:3. U Banovoj Jarugi su Strijelac i Lokomotiva iz Kutine odigrali neriješeno, 0:0. U Potoku je Sloga izgubila od Moslavine iz Donje Gračenice s 2:4. Na tablici vodi Metalac iz Međurića sa 40 bodova.