Grupa „Vatra“ i OŠ Vladimira Vidrića – dobrotvorni koncert 22. travnja

Osnovna škola Vladimira Vidrića 22. travnja organizira dobrotvorni koncert na kojem će nastupiti grupa Vatra. Koncert organiziraju pod motom „Za lakše torbe učenika OŠ Vladimira Vidrića“, a njegov je cilj prikupiti sredstva za nove ormariće za cipele i vješalice. Naime, ormarići za cipele u OŠ Vladimira Vidrića stari su koliko i ova škola, te bi bilo vrijeme za nove kako bi učenici imali adekvatno i dovoljno mjesta za ostavljanje zimskih jakni i drugih potrebnih stvari, od pribora, nadalje, umjesto da sve stvari nose sa sobom iz učionice u učionicu.

 Koncert će se održati u prostoru Sportskoga centra Kutina, a započet će u 19 sati. Atmosferu će zagrijati kutinska predgrupa Do Tu, a glavne zvijezde ovoga koncerta su grupa Vatra. „Osim toga pripremili smo još neka iznenađenja koja ćemo ostaviti u tajnosti do samoga koncerta. Cilj ovoga koncerta je prikupiti sredstva kojima bi kupili ormariće za učenike kako bi njihove torbe bile lakše i kako bi mogli ostaviti svoje cipele, kapute i druge stvari u školi tako da ih ne moraju nositi kući, da roditelji više ne moraju plaćati iznajmljivanje ormarića koje je do sada bilo od strane vanjskih suradnika“, istaknula je ravnateljica škole, Snježana Coha.

 Ta sredstava vjerojatno neće biti dovoljna za ormariće za cijelu školu, ali sigurno će biti od velike pomoći.
 Iz škole zahvaljuju grupi Vatra na čelu s Ivanom Dečakom , kao i grupi Do Tu, koji će biti predgrupa na ovom koncertu, čime su pokazali svoju susretljivost i plemenitost. Iz škole zahvaljuju i Gradu Kutini i svima drugima koji će pomoći u organiziranju i provođenju koncerta. Cijena ulaznice je 7 eura, a ulaznice se mogu kupiti u računovodstvu škole. Ulaznice je moguće kupiti i u caffe barovima RAM, Argentina i PIG bar