Sprotski rezultati

Proteklog vikenda igrala su se redovna prvenstvena kola u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova s kutinskog područja. Rukometaši kutinske Moslavine na domaćem su parketu remizirali s momčadi Poreča, 24:24. Moslavina je s 3 boda na 8. mjestu tablice Paket24 Premijer rukometne lige, Grupa B. Iduće subote, 12. studenoga, Moslavina gostuje u Bjelovaru kod istoimene momčadi.
Nogometaši kutinske Moslavine na gradskom su stadionu u Kutini porazili momčad Mraclina, 1:0. S 24 boda Moslavina je trenutno na 3. mjestu tablice 4. hrvatske nogometne lige, Središte Zagreb. Juniori i kadeti Moslavine gostovali su u Krapini kod momčadi Zagorca. Juniori su izgubili s 3:2, a kadeti s 3:1. Iduće kolo seniori Moslavine gostuju u Velikoj Gorici kod momčadi Gradići, a juniori i kadeti Moslavine dočekuju u Kutini vršnjake Sesvetskog Kraljevca.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Vatrogasac je na Husainu bio bolji od Radnika iz Majura, 3:1. U Glini je Banovac s 5:4 porazio Jelengrad iz Gornje Jelenske. U Sunji je Sunjski pobijedio Sokola iz Velike Ludine s 2:1. U Sisku su Metalac i Moslavac iz Popovače odigrali neriješeno, 2:2. Voloder je s 3:1 bio bolji od Sloge iz Jazavice. Na tablici vode Moslavac i Radnik s 25 bodova.
U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi Lokomotiva je u Kutini pobijedila Dinamo iz Jamarica 7:0. U Međuriću je Metalac s 2:1 bio bolji od Matije Gupca iz Kutine. U Donjoj Gračenici je Moslavina s visokih 13:0 pobijedila Garić iz Ilove. U Potoku je Sloga pobijedila Ekonomik iz Donje Vlahiničke s 1:0. Šartovac je porazio Naftaplin iz Strušca s 4:1. U Gornjoj Gračenici je Mladost izgubila od Strijelca iz Banove Jaruge s 3:6. Mladost iz Repušnice je bila slobodna. Na tablici vodi Metalac s 28 bodova.