Sportski rezultati

Proteklog vikenda igrala su se redovna prvenstvena kola u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova s kutinskog područja. Rukometaši kutinske Moslavine bili su domaćini momčadi Trogira te su pobijedili s 28:23.  Nakon serije poraza napokon osvojeni bodovi za Moslavinu koja je nakon 10. kola s 5 bodova na posljednjem 8. mjestu tablice Paket 24 Premijer rukometne lige, grupa B. Iduće subote, 26. studenoga, Moslavine u kutinskoj dvorani dočekuje momčad KTC-a iz Križevaca.

          Nogometaši kutinske Moslavine na gradskom su stadionu u Kutini izgubili od momčadi „Tigar“ iz Svete Nedjelje, 2:4. Moslavina je trenutno s 15 bodova na 5. mjestu tablice 4. hrvatske nogometne lige Središte Zagreb, grupa B. Juniori i kadeti Moslavine gostovali su u Samoboru kod istoimene momčadi. Juniori su izgubili s 2:1, a kadeti sa 6:0.

          U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi zbog obilne kiše i loših terena proteklog su vikenda otkazane pojedine utakmice, a među njima i utakmica u Rajiću između Sokola i Moslavca iz Popovače koja će se odigrati iduće nedjelje, 27. studenoga. Vatrogasac iz Husaina gostovao je u Glini i porazio domaćeg Banovca s 2:6. U Sisku je Metalac porazio Jelengrada iz Gornje Jelenske 2:0. Voloder je izgubio od Sokola iz Velike Ludine 0:7. Na tablici vode Moslavac, Radnik iz Majura i Vatrogasac s 28 bodova.

          U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi otkazane su utakmice u Međuriću, Šartovcu i Gornjoj Gračenici. U Donjoj Gračenici je Moslavina poražena od Matije Gupca iz Kutine 2:5. U Potoku je Sloga s 2:1 bila bolja od Mladosti iz Repušnice. U Banovoj Jarugi je Strijelac porazio Naftaplin iz Strušca 5:1. Na tablici vodi Metalac s 31 bodom.