Sportski rezultati

Proteklog vikenda igrala su se redovna prvenstvena kola u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova s kutinskog područja. Rukometaši kutinske Moslavine, nakon smjene trenera, nastavljaju sa serijom poraza. Na domaćem parketu u velikoj dvorani Sportskog centra poraženi su od momčadi Sesveta s 22:29. Sa samo 2 boda Moslavina je i dalje na 8. posljednjem mjestu tablice Paket24 Premijer hrvatske rukometne lige, Grupa B. Iduće subote, 5. studenoga, Moslavina u Kutini dočekuje momčad Poreča.

          Nogometaši kutinske Moslavine gostovali su u Kerestincu i pobijedili domaću momčad „Top“ s 1:5. S 21 bodom Moslavina je trenutno na 5. mjestu 4. hrvatske nogometne lige, Središte Zagreb. Juniori i kadeti Moslavine igrali su na domaćem terenu protiv Segeste iz Siska. Juniori su odigrali neriješeno, 0:0, a kadeti su pobijedili rezultatom 5:2.

          U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Dinamo je u Odri pretrpio teški poraz od Voloder, rezultat je na kraju  bio 2:10. U Popovači je Moslavac sa 4:0 pobijedio Sunjskog iz Sunje. U Galdovu je Frankopan bio bolji od Vatrogasca iz Husaina s 3:1. U Gornjoj Jelenskoj Jelengrad je pobijedio BSK iz Budaševa s 3:2. Na tablici vodi Radnik iz Majura s 25 bodova, a prati ga Moslavac iz Popovače s 24 boda.

          U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi igrao se kutinski derbi. Lokomotiva je s 0:1 izgubila od Matije Gupca i nije više vodeća momčad na tablici. Vodstvo je s 25 bodova preuzeo Metalac iz Međurića koji je u gostima pobijedio Mladost u Repušnici s 1:4. U Donjoj Gračenici Moslavina je izgubila od Ekonomika iz Donje Vlahiničke s 0:1. U Jamaricama je Dinamo pobijedio Mladost iz Gornje Gračenice s 1:0. U Banovoj Jarugi je Strijelac s 3:1 bio bolji od Šartovca. U Strušcu je Naftaplin izgubio od Sloge iz Potoka 0:1. Garić iz Ilove je ovo kolo bio slobodan.