“Mladi svome gradu” – priredba Društva naša djeca uz Dan grada

Društvo naša djeca Kutina organiziralo je tradicionalnu priredbu uz Dan grada pod nazivom “Mladi svome gradu”.


U program su bila ukljčena djeca svih kutinskih osnovnih škola, djeca Dječjeg vrtića, DND, KUD-ovi Repušnica, Moslavina i Ivančice, OGŠ Borisa Papandopula te plesna skupina M 18.
 

Pogram uz Dan grada otvorio je gradonačelnik Zlatko Babić koji je tom priikom izrazio podršku svim aktivnostima odgojno obrazovnih ustanova i udruga koje rade s djecom.


  Bilo je tu plesa, pjevanja, sviranja, recitacije, glume, ali ponajviše dobre zabave svih sudionika priredbe. Kutina je pokazala da ima kreativne i aktivne mlade ljude koje samo treba ohrabrivati i vjerovati u njih i onda neće biti straha za budućnost našeg grada.

“Moramo priznati da su nas njihovi nastupi malo vratili i u naše djetinjstvo kada smo i mi nastupali za naš grad te smo ponovno shvatili da nigdje, niti u jednom gradu na svijetu, zvijezde ne sjaje tako jako kao u Kutini – gradu djetinjstva”- ističu iz Društva naša djeca.

   Predsjednica DND-a Vlatka Vidiček Dam zahvalila je svima koji su sudjelovali u ovoj priredbi, ponajviše izvođačima koji su gradu upriličili ovakav program.

Zaključen je uz nastup plesne skupine M 18 i bend Mateke iz OŠ Mate Lovraka koji su u rock and roll maniri pokazali da se u Kutini itekako njeguje ova vrsta glazbe.  M 18 najavili su i svoj tradicionalni koncert prije Božića za koji karte treba na vrijeme rezervirati zbog velikog interesa.