Jer mi smo Moslavci, za loptom ludi

Poštovani ,
ono što je u početku zvučalo samo kao dobra ideja, nakon višemjesečnog kreiranja i napornog rada, postaje stvarnost jer smo došli do samog kraja s projektom „Postani član kluba RK Moslavina“.
Isti je osmišljen radi još bolje povezanosti kluba sa svim našim navijačima i simpatizerima . Nadamo se kako će te u što većem broju podržati projekt, kojeg vam ovim putem predstavljamo, kako bi zajedničkim snagama priuštili našim navijačima, klubu i gradu Kutini, što više lijepih trenutaka u nadolazećim rukometnim sezonama.

Hvala unaprijed,
Iznad svih Moslavina!

POSTANI ČLAN KLUBA RK MOSLAVINA

Poštovani navijači RK Moslavina, ljubav prema svom klubu rađa se od malih nogu, a članstvo je jedan od načina kojima se pokazuje odanost klubu.

Nakon višegodišnjih i mnogobrojnih upita naših prijatelja i vjernih navijača, od ove sezone odlučili smo se omogućiti svim navijačima RK Moslavina, kao i svim zainteresiranim ljubiteljima kluba, pristupanje našem klubu .

Promoviranjem rukometa i širenjem naše ideje, ljubavi prema gradu Kutini i RK Moslavina uz kojeg su odrastale mnoge generacije navijača i igrača, želimo osnažiti povezanost kluba i svih naših navijača.

Postanite i Vi član i dio obitelji RK Moslavina, doživite s nama nezaboravne trenutke i budite uz klub koji će zbog svoje igre, organizacije i navijača još snažnije pronijeti ime Kutine i van granica Lijepe naše.

Samim učlanjivanjem postajete prijatelj kluba RK Moslavina i izravno pomažete u radu kluba kroz 6 selekcija, gdje kutinski rukometaši već u dobi od 8 godina pokazuju rukometne vještine na moslavački način.

Za sve buduće članove osigurali smo POKLON MAJICU/DRES RK Moslavina i druge pogodnosti o kojima ćemo Vas upoznati u skladu s vremenom.

Za Vas smo izdvojili 2 ČLANSKA paketa:

-BLUE godišnji članski paket – 250 kn

-GOLD godišnji članski paket – 350 kn

Svi koji odaberu BLUE paket, uz ostale pogodnosti, dobiti će personaliziranu člansku iskaznicu i jednu od navijačkih majica RK Moslavina.

Svi koji odaberu GOLD paket, uz ostale pogodnosti, dobiti će personaliziranu člansku iskaznicu i jedan od igračkih dresova RK Moslavina.

Pogodnosti koje ostvaruju članovi Kluba u sezoni 2022./23.:

personalizirana članska iskaznica(izgled članske iskaznice možeš pogledati ovdje 👉 https://bit.ly/rkmoslavina-clanska)

poklon navijačka majica RK Moslavina – BLUE članski paket (primjer jedne od majica u ponudi pogledajte ovdje 👉 https://bit.ly/rkmoslavina-majica)

poklon igrački dres RK Moslavina – GOLD članski paket (primjer jednog igračkog dresa pogledajte ovdje 👉 https://bit.ly/rkmoslavina-dres)

slikanje s igračima u FAN zoni nakon utakmice

poklon novogodišnji kalendar

slobodan ulaz za sve domaće utakmice Paket24 Premijer lige i Hrvatskog kupa

popust 20% za kupovinu budućih klupskih rekvizita uz predočenje članske iskaznice

Za učlanjenje je potrebno:

pravilno popunjena i potpisana Pristupnica (obrazac preuzmite ovdje 👉 https://bit.ly/rkmoslavina-pristupnica)

pravilno popunjena i potpisana Suglasnost za obradu osobnih podataka (obrazac preuzmite ovdje 👉 https://bit.ly/rkmoslavina-suglasnost)

preslika potvrde o uplati članarine (primjer pravilno ispunjene opće uplatnice pogledajte ovdje 👉 https://bit.ly/rkmoslavina-primjer-uplatnice)

Način i mjesto zaprimanja Pristupnice i dokumenata:

u prostorijama RK Moslavina (Sportski Centar Kutina), kontakt za preuzimanje 👉 098 493 970

slanjem popunjene Pristupnice, Suglasnosti za obradu osobnih podataka i potvrde o uplati putem pošte (RK Moslavina, Hrvatskih branitelja 8, 44320 Kutina)

slanjem mailom popunjene Pristupnice, Suglasnosti za obradu osobnih podataka i potvrde o uplati na e-mail: postaniclanrkm@gmail.com

Preuzimanje članske iskaznice i majice/dresa osobno, u prostorijama RK Moslavina (Sportski Centar Kutina), kontakt za preuzimanje 👉 098 493 970

običnom poštom – besplatno (klub ne odgovara za nedostavljene iskaznice i zlouporabu istih)

preporučenom poštom (HP): – u slučaju odabira ove opcije, potrebno je iznosu godišnje članarine pribrojiti cijenu dostave te uplatiti sve zajedno na isti navedeni račun.

Obavijest o datumu preuzimanja članske iskaznice i majice/dresa biti će poslana na mail koji je naveden u Pristupnici ili SMS-om na mob.

Za moguće upite kontaktirajte nas putem maila : postaniclanrkm@gmail.com

HVALA VAM,
IZNAD SVIH MOSLAVINA !

S poštovanjem,
Direktor RK Moslavina
B.Gutrung