Sportski vikend

Proteklog vikenda odigrana su zadnja prvenstvena kola u natjecanjima nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova s kutinskog područja. Nogometaši kutinske Moslavine u zadnjem su kolu gostovali u Hrastju kod momčadi Croatije i pobijedili s 0:6. Moslavina je na kraju sa 62 boda zauzela 3 mjesto na tablici 4. hrvatske nogometne lige, Središte Zagreb. Prvak je momčad Samobora, a posljednji na tablici je Banovac iz Gline. U srijedu, 15. lipnja, s početkom u 18 sati na gradskom stadionu u Kutini Moslavina igra prijateljsku utakmicu s prvoligaškom momčadi Slaven Belupo iz Koprivnice.

          Završeno je prvenstveno natjecanje i u 1. i 2. županijskoj nogometnoj ligi. U posljednjem kolu Jelengrad je u Gornjoj Jelenskoj izgubio od Dinama iz Odre s 2:3. U Popovači je Moslavac sa 7:1 porazio Sunjskog iz Sunjske Grede. Na Husainu je Vatrogasac izgubio od Frankopana s 2:3. U Velikoj Ludini je Sokol s 5:0 porazio Slogu iz Jazavice. Prvak je Radnik iz Majura sa 63 boda, a posljednji na tablici su Pešćenica i Slavonac iz Lipovljana koji su odustali od natjecanja.

          U posljednjem kolu 2. županijske nogometne lige u Potoku je Sloga sa 2:3 izgubila od Ekonomika iz Donje Vlahiničke. U Gornjoj Gračenici je Mladost poražena s 3:4 od Mladosti iz Repušnice. U Ilovi je Garić izgubio s 0:10 od Moslavine iz Donje Gračenice. U Jamaricama su Dinamo i Strijelac iz Banove Jaruge odigrali neriješeno, 2:2. Šartovac je sa 4:1 bio bolji od Metalca iz Međurića. U Kutini je Matija Gubec pobijedio Naftaplin iz Strušca sa 4:2 dok je u Osekovu Dinamo s 1:6 poražen od kutinske Lokomotive. Prvak je Ekonomik iz Donje Vlahiničke s 64 boda, a druga je Lokomotiva iz Kutine s bodom manje.