Uvjerljiva pobjeda RK Moslavine nad ekipom Umaga (38:31)

Rukometaši kutinske Moslavine na najbolji su mogući način razveselili svoje navijače i još jednom odličnom izvedbom u subotu,  potpuno zasluženo pobijedili i nadigrali sastav RK Umaga.
Od prve su minute domaći rukometaši svima dali do znanja da bodovi ne putuju u Umag, te su svakim napadom povećavali svoju prednost, da bi ona već na poluvremenu iznosila nedostižnih 21:14. Nastavak utakmice donio je pregršt lijepih akcija koje su mnogobrojnu kutinsku publiku i navijače „Gerile“ više puta dizale na noge radi ovacija domaćim igračima. Kraj utakmice dočekan je s uvjerljivih 38:31 za domaćina.

Velike pohvale idu cijeloj ekipi i stručnom stožeru, a posebno vrijedi istaknuti sjajne izvedbe Vozaba(8 pogodaka),Kligla i Vučelića sa 7 pogodaka, Horvata (4) , Crnojevića(3),Slukana(4) ,Mihaljevića(2) Mudrinjaka , Lukesa, Šušnju, Mrkalja(1), Frdelju, Vidoša, Masneca(1), Bartu i Daničića(1).
Ovom pobjedom RK Moslavina, nakon 6 odigranih kola, zauzima odlično 4. mjesto sa osvojenih 18 bodova na tablici Lige za ostanak i na korak je da i matematički osigura ostanak u Premijer Ligi,u preostala četiri kola .
Bjelovar i Trogir imaju samo bod više, a Zamet, kao prvoplasirani, ima 20 bodova.   5. i 6. mjesto zauzimaju Dubrava sa 16 i Karlovac sa 15 bodova. 7. i 8. mjesto, koje vodi u dodatne kvalifikacije za ostanak, trenutno drže Rudar sa 11 bodova i Umag sa 10. Deveta Spačva sa 9 bodova i posljednji Dubrovnik sa samo 3 boda, najbliži su direktnom ispadanju iz Premijer Lige.
Sljedeće kolo na rasporedu je u subotu  09.04., a RK Moslavina gostuje u Zagrebu kod RK Dubrava. „Prije Dubrave pokušat ćemo izboriti polufinale KUP-a i odlazak na Final Four. Točnije, u srijedu 06.04 putujemo u Poreč na utakmicu četvrt-finala KUP-a“, rekao je direktor kluba, Boris Gutrung.