Sportski rezultati

Proteklog vikenda odigrana su redovna prvenstvena kola u natjecanjima nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova s kutinskog područja. Nogometaši kutinske Moslavine gostovali su u Lekeniku i porazili istoimenu momčad s 0:1. Moslavina je trenutno s 35 bodova na 5. mjestu 4. hrvatske nogometne lige Središte Zagreb. Juniori i kadeti Moslavine bili su domaćini vršnjacima iz sisačke Segeste. Juniori su izgubili s 1:3, a kadeti s 0:2.

          U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi u Galdovu je Frankopan porazio Jelengrad iz Gornje Jelenske s 5:2. U Gredi Sunjskoj je Sunjski s 2:1 pobijedio Voloder. Utakmice u Husainu između Vatrogasca i TŠK iz Topolovca te u Velikoj Ludini između Sokola i Sloge iz Jazavice odgođene su zbog snijega i nepripremljenih igrališta. Na tablici s 38 bodova vodi BSK iz Budaševa.

          U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi u Donjoj Gračenici je Moslavina izgubila od kutinske Lokomotive s 1:3. U Kutini je Matija Gubec s 10:0 pobijedio Dinamo iz Jamarica. U Strušcu je Naftaplin s 9:0 bio bolji od Garića iz Ilove. U Međuriću je Metalac s 2:5 izgubio od Mladosti iz Gornje Gračenice. U Banovoj Jarugi je Strijelac s 0:2 poražen od Sloge iz Potoka. U Repušnici je Mladost s 1:3 izgubila od Ekonomika iz Donje Vlahiničke. U Osekovu je Dinamo poražen s 2:8 od Šartovca. Na tablici s 40 bodova vodi Mladost iz Gornje Gračenice. (I.G.)