Čestitka gradonačelnika u povodu Međunarodnog praznika rada i 27. obljetnice VRO „Bljesak“

Gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić je u povodu Međunarodnog praznika rada i 27. obljetnice VRO „Bljesak“ uputio sugrađanima čestitku:

Drage Kutinčanke i Kutinčani,

radnice i radnici pokretači su promjena, neustrašivi pojedinci koji svojim radom i idejama doprinose poboljšanju naših života te u znak toga je 1. svibnja proglašen  Međunarodnim praznikom rada.

Vaš rad, stručnost, marljivost, znanje i vještine uvelike su utjecale na to u kakvom svijetu živimo i čime smo sve okruženi.

2022. godine svijet je ponovno na prekretnici te su suradnja, povjerenje, međusobno uvažavanje i rad naši najjači potencijali kako bismo zadržali mlade i svima koji žele raditi pružili jednake mogućnosti za zapošljavanjem i osiguravanjem bolje budućnosti.

1. svibnja obilježavamo i 27. godišnjicu vojno-redarstvene operacije „Bljesak“ kada su u rano jutro 1995. godine uspješnom vojnom operacijom naši branitelji oslobodili područje zapadne Slavonije te se s ponosom i tugom sjećamo svih onih koji su dali život za sve nas i za našu Domovinu na čemu smo im vječno zahvalni.

U ime Grada Kutine i u svoje osobno čestitam Vam 1. svibnja, Međunarodni praznik rada i 27. obljetnicu vojno-redarstvene operacije „Bljesak“.