Zlato i tri srebra s Državnog prvenstva u boksu

Od 24. do 27. veljače u Zadru je održano Hrvatsko prvenstvo u boksu za seniore, mlađe seniore i žene. Ukupno je nastupilo 172 boksača i boksačica. Pokazana je odlična kvaliteta i može se reći kako se za medalju borilo do zadnjeg daha.

Zlatna s državnog prvenstva vratila se kadetkinja Agata Štajcer koja je ponovno morala nastupiti u skupini više te je unatoč tome osvojila prvo mjesto. Pokazala se vrlo sigurnom i beskompromisnom te je svoje borbe riješila prekidima već u prvoj rundi. U polufinalu je svladala Karin Horvat, a u finalu  Lanu Skupnjak (Thor).

Odlično se borila i seniorka Anamarija Čvrk u skupini -54kg. Pokazala se vrlo upornom i da joj boks leži. Ušla je vrlo hrabro i odlučno u borbu s van serijskom olimpijkom Nikolinom Čačić iz Zagreba. No Nikolina je i ovaj puta bila bolja. Uglavnom djevojke su kroz tri runde pokazale odličnu borbu punu tempa i znanja. Čestitamo Ani na izvrsnoj borbi.

Juniorka Lana Paljušić odradila je doista odlične borbe. U polufinalu je svladala Gabrijelu Velcl (David-Koprivnica) prekidom. Finalnu borbu je radila s odličnom Petrom Radković (Čakovec) i izgubila vrlo tijesno. 
Najmlađa natjecateljica iz Kickbocing kluba Kutina Ema Ganić u skupini -54kg. izgubila je finalnu borbu od najbolje kadetkinje prvenstva Ane Jukić (Sl. Brod). Pošto je to Emin bio prvi nastup na tako jednom velikom i jakom natjecanju, nastupila je s određenom dozom treme i nije uspjela pokazati doista što zna i može.

Ukupno gledano, Kutinčanke su odradile odličan posao, predvođene odličnom seniorkom Anamarijom Čvrk, i jednom od najboljih natjecateljica koje je do sada klub imao te će mlađi uzrasti sigurno dobiti još više poticaja za sportskim uspjehom.