Moslavina među osam najboljih u Kupu

Rukometaši Moslavine pobijedili su u Kutini u utakmici osmine finala hrvatskog rukometnog kupa riječki Zamet i plasirali se među osam najboljih momčadi. U početku je bilo malih problema, u 10. minuti gosti iz Rijeke poveli su 5:3 i trener Cikoja bio je prisiljen pozvati minutu odmora. Moslavina ubrzo izjednačuje, a nakon toga i prelazi u vodstvo nošena podrškom vjerne Gerile. Kligl zabija u 22. minuti za 12:9, a u 26. već je bilo 5 pogodaka prednosti za domaću ekipu.
Zamet se u nastavku uspio približiti na -2 u 39. minuti (19:17), no Cikoja je još jednom pravovremeno reagirao i opet pozvao minutu odmora. Moslavina se smirila i povećala prednost, što gosti više nisu mogli pratiti. Tomi Vozab pokazao se kao veliko pojačanje, postigao je 11 pogodaka, nije promašio niti jedan sedmerac, asistirao je i razigravao. Kligl je bio sjajan s 8 pogodaka, Vučelić je dodao 5. Vratari nisu imali svoj dan, ali Mudrinjak je ipak obranio gostima tri sedmerca.
Iako je Zamet ove sezone dva puta pobijedio Moslavinu u prvenstvu, u Rijeci vrlo uvjerljivo, ovo je bila neka druga, puno opasnija Moslavina koja je na trenutke svojom igrom dizala publiku u dvorani na noge. Kutinski rukometaši zasluženo su nakon dugo vremena ponovno u četvrtfinalu hrvatskog rukometnog Kupa, a uz malo sreće u ždrijebu ni završni turnir nije daleko.