“Boje ljubavi” – u Učeničkom domu Kutina

Tradicionalna priredba Boje ljubavi koju učenici Učeničkog doma Kutina svake godine organiziraju uz Valentinovo niti ove godine nije izostala. Iako je prije pandemije ova priredba imala širi karakter i bila namijenjena cjelokupnoj kutinskoj javnosti, zbog epidemiološke situacije program je sužen samo na Učenički dom.

To nije omelo, kako učenike tako i njihove odgajateljice Irenu Šuljok, Džemilu Lukač i Ines Kovačević, da zajedno osmisle i realiziraju kreativan program koji im je svima donio puno pozitive za Valentinovo.

Kostimiranjem u svima poznate ljubavne parove kroz povijest oživjeli su Antonija i Kleopatru, Tristana i Izoldu, Napoleona i Jozefinu. Našli su se tu i Kennedijevi, Bony i Clyde, te Megan i princ Harry.

„Svake godine trudimo se obilježiti Valentinovo i dosad smo mnogima donijeli radost kroz naše priredbe. I ove godine nije manjkalo ideja na čemu zahvaljujem i učenicima i odgajateljicama na entuzijazmu. Bilo nam je lijepo i zabavno što se vidi i na našim fotografijama. Čim budemo mogli vratiti ćemo se na naše velike priredbe u koje je bio uvijek uključen znatno veći broj sudionika. Do tada svim dragim prijateljima  upućujemo poruke ljubavi iz Učeničkog doma“, rekla je ravnateljica Učeničkog doma Kutina, Vesna Vuković.