Nadolazeći program u POU Kutina

Večeras u 17h u Arcus klubu bit će održano stručno predavanje u organizaciji Društva psihologa SMŽ i Grada Kutine uz suradnju sa POU Kutina. Predavanje pod nazivom „Kako smo? Život u Hrvatskoj u doba korone“ održat će prof.dr.sc. Nataša Jokić Begić. Poznati dr. znanosti Boris Jokić održat će predavanje na temu „Škola budućnosti”.
Predavanje će se održati u okviru Projekta “Psiholozi za mentalno zdravlje Kutine”, čiji je pokrovitelj Grad Kutina, a namijenjeno je stručnjacima u području mentalnog zdravlja i odgojno-obrazovnim stručnjacima. Prtedavanju je moguće nazočiti u skladu s epidemiološkim mjerama uz COVID potvrde ili negativan PCR test.

U subotu, 18.12. u 18h i nedjelja 19.12. u 17 h bit će održana Baletna predstava „COPPELIA“ Baletnog ansambla POU. Predstava će biti izvedene uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera.

U srijedu 22.12. u 16:30h bit će održana predstava za djecu „Božićna potraga“ Teatra Tirena. Ulaznica je 30 kn.



Propisane epidemiološke mjere za ulazak u POU Kutina:

uslijed odluke Nacionalnog stožera civilne zaštite RH, Pučko otvoreno učilište Kutina kao javna ustanova od utorka, 16.11.2021. provodi nove epidemiološke mjere – ulazak u zgradu POU Kutina i Doma kulture je dopušten samo uz predočenje digitalne EU COVID potvrde ili predočenjem drugog odgovarajućeg dokaza o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju, što vrijedi za sve zaposlenike, polaznike/ce naših programa, posjetitelje kina i kazališnih predstava, kao i za sve goste na ulazu u ustanovu.

Za sve upite možete nam se obratiti:

– mailom: pou-kutina@pou-kutina.hr

– telefonom: 682 318