KT Koraci tonova – plesni spot prikazan u kinu

 Na velikom kino platnu u Domu kulture POU Kutina promoviran je video spot projekta “KT Koraci tonova” u kojem su sudjelovali učenici od prvog do osmog razreda osnovnih škola sa svojim voditeljima.

Skupine koje su odabrane u drugi krug za snimanje spota su:

– Beyond The Scene iz OŠ Banova Jaruga: Laura Grdur Milutinović, Ivana Herceg, Ema-Lucija Kezić, voditeljica Jelena Čavlina

– The Girls: Lea Leona Plažanin, Petra Karolina Hanzec i Lana Stipić

– Iz OŠ Zvonimira Franka skupina Man 8: Maro Premužić, Ante Zorić i Noel Ladešić, voditeljica Biljana Šimunec

– OŠ Banova Jaruga, skupina Shake It Up: Magdalena Žnidarić, Patricija Vitek, Petra Oprauš i Lea Makal, voditeljica Jelena Čavlina

– i OŠ Zvonimira Franka, skupina Trojka iz Franka: Olga Pelin, Ena Križanec i Klara Pranjić, voditeljica Melita Lenička


U realizaciju projekta uključili su se članovi Udruge M18 koji su osmislili koreografiju, snimili i koreografiju i upute, sudjelovali u odabiru skupina za sljedeći krug, tj. za snimanje, odradili sa sudionicima dva probna treninga, snimili uvježbane koreografije svih skupina i montirali spot.

Vrijednost ovog projekta je višestruka, što je nakon promocije video spota i dodjele zahvalnica i nagrada za sudjelovanje u projektu i naglasila voditeljica, Jasminka Molnar uz čestitku svim sudionicima koji su bili odlični i pohvalu svima koji su potaknuli učenike na uključivanje u ovaj projekt koji će se održati i sljedeće godine.

Projekt je sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija RH

U nastavku pogledajte spot koji je iznjedrila ova lijepa plesna priča:

https://www.facebook.com/pou.kutina/videos/198059492521113