Moto karavana za Vukovar prošla kroz Kutinu

Moto karavana „Zajedno u ratu, zajedno u miru“ danas je prošla kroz Kutinu. 14. manifestacija zajedništva i sjećanja na Vukovar krenula je prije 3 dana iz Smokvice na otoku Korčuli u organizaciji MK Korčula. U karavanu se priključuju bikeri iz mesta koja prolaze kroz karavanu te putem u mjestima odmora sudionici pale svijeće kod spomen obilježja hrvatskim braniteljima.
„Ova naša žrtva skromna je i mala u odnosu na žrtvu Vukovara, Vukovara i branitelja Vukovara. Putem pronosimo poruku zajendištva, jer kao što smo zajedno obranili Domovinu, zajedno ćemo ju izgraditi i urediti.“, rekao je Džani Radovanović, vođa karavane i predsjednik MK Korčula. Dodao je kako bikeri cijelim putem nailaze na dobre emocije. „Sretni smo i ponosni i na ovaj način dajemo svoj doprinos da Vukovar nikad ne bude zaboravljen i da ovu poruku zajedništva i sjećanja na Vukovar prenesemo i mladima.“, zaključio je voža karavane.
Motoriste, sudionike karavane u Kutini su dočekali članovi MK Vilenjaci Kutina, koji su im priredili ručak. Nakon kratkog odmora bikeri, sudionici moto karavane „Zajedno u ratu, zajedno u miru!“ nastavili su put prema Gradu Heroju te su im se priključili motoristi i Vilenjaci iz Kutine.