Sportski vikend – najave

Ovog vikenda nastavljaju se prvenstvena natjecanja u ligama nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova s kutinskog područja. U 4. hrvatskoj nogometnoj ligi Središta Zagreb nogometaši kutinske Moslavine u subotu, 4. rujna, na gradskom stadionu u Kutini dočekuju momčad Save iz Strmca. Na domaćem terenu u nedjelju, 5. rujna, igraju i juniori i kadeti Moslavine protiv Naftaša iz Ivanić-Grada.

          U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi u subotu se u Popovači sastaju Moslavac i Radnik iz Majura te Voloder i Sokol iz Velike Ludine. U nedjelju u Gornjoj Jelenskoj igraju Jelengrad i Metalac iz Siska.

          U Drugoj županijskoj ligi u subotu igraju u Donjoj Gračenici Moslavina i Sloga iz Potoka te u Kutini Matija Gubec i Šartovac. U nedjelju se sastaju u Repušnici Mladost i kutinska Lokomotiva, u Banovoj Jarugi Strijelac i Mladost iz Gornje Gračenice, u Međuriću Metalac i Garić iz Ilove, u Strušcu Naftaplin i Dinamo Jamarice te u Osekovu Dinamo i Ekonomik iz Donje Vlahiničke. Sve nogometne utakmice počinju u 17 i 30 sati.