Sportski vikend

Nogometaši kutinske Moslavine proteklog su vikenda odigrali zadnju prvenstvenu utakmicu za ovu sezonu u 4. hrvatskoj nogometnoj ligi Središte Zagreb. Na domaćem su terenu pobijedili momčad Save iz Rugvice sa 1:0 te prvenstvo završili na 6. mjestu s ukupno 50 bodova. Juniori i kadeti Moslavine zbirnim su rezultatima osvojili prvo mjestu u Trećoj nogometnoj ligi za mladež Središta Zagreb, juniori su bili drugi, a kadeti prvi. Obje će se momčadi u idućoj sezoni natjecati u Drugoj nogometnoj ligi za mladež. Pioniri i mlađi pioniri Moslavine nisu se u kvalifikacijama uspjeli plasirati u Prvu nogometnu ligu za djecu Središta Zagreb. Za nogometaše Moslavine slijedi kraća stanka i odmor te početak priprema u drugoj polovici srpnja.

          Nastavljeno je prvenstveno natjecanje u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi. U Popovači se igrao moslavački derbi između domaćeg Moslavca i Sokola iz Velike Ludine koji je pobijedio sa 1:3. Na gostovanju u Novskoj kod Sloge iz Jazavice, Dinamo iz Osekova je poražen sa 5:0. Igrači Volodera igrat će zaostalu utakmicu protiv Metalca u četvrtak, 24. lipnja.

          U zadnjem kolu u subotu, 26. lipnja, sastaju se u Majuru Radnik i Moslavac, u Velikoj Ludini Sokol i Voloder, u Galdovu Frankopan i Lekenik, u Husainu Vatrogasac i BSK, u Topuskom Topusko i Metalac, u Novskoj Libertas i Sloga te u Osekovu Dinamo i Hajduk. Kandidati za prvaka su Libertas iz Novske sa 75 i Lekenik sa 74 boda.

          U Drugoj županijskoj ligi prvenstvo je već završeno, a prvak je Jelengrad iz Gornje Jelenske.