Počela škola plivanja na kutinskom Gradskom bazenu

24. lipnja započela je škola plivanja na gradskom bazenu u Kutini. Gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić u društvu svoje zamjenice Ivane Grdić pozdravio je polaznike škole plivanja te im zaželio puno uspjeha u stjecanju novih vještina.


“Naša škola plivanja započela je danas, 24. lipnja 2021. godine te će trajati 12 radnih dana, do 8. 7. 2021. godine uz mogući produžetak u slučaju lošeg vremena. Imamo prijavljeno 60 polaznika za koje se škola plivanja odvija u tri termina, od 9 h do 10 h, 10 h do 11 h te od 11 h do 12 h. Cijena Škole plivanja iznosi 100,00 kuna u što je uključena i ulaznica na Bazen Kutina za vrijeme trajanja Škole. Drago mi je što se i ove godine održava Škola plivanja te što je tolika zainteresiranost  i želja za učenjem plivanja” rekao je Ivan Mažar, učitelj škole plivanja.

“Raduje me što nas ni ovog ljeta nije zaobišla škola plivanja i što na našem gradskom bazenu nove generacije uče plivanje te da će za 12 radnih dana naši novi plivači moći otići kućama sa svojim pohvalnicama kako su uspješno savladali osnove plivanja” rekao je gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić.
Ravnatelj Športskog centra Renato Habek pozvao je sugrađane da i ovoga ljeta uživaju na Bazenu Kutina: “Izuzetno smo zadovoljni odazivom polaznika škole plivanja i ove godine. Naš bazen zadovoljava sve tehničke uvjete, voda je ispravna, a vas sve pozivam da posjetite naš bazen.