Sportski rezultati

Proteklog vikenda odigrana su redovna prvenstvena kola u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Izdvajamo rezultate moslavačkih klubova s kutinskog područja. Rukometaši kutinske Moslavine gostovali su u Zagrebu kod momčadi Maksimir Pastela i pobijedili sa 21:27. Moslavina je i dalje sa 37 bodova na drugom mjestu tablice Prve hrvatske rukometne lige Sjever, iza vodećeg Rudara iz Samobora koji ima 42 boda. Prvenstvo se nastavlja već iduće subote, 22. svibnja. Moslavina u Kutini dočekuje trećeplasiranu momčad KTC iz Križevaca.
Nogometaši kutinske Moslavine pretrpjeli su poraz na domaćem terenu od momčadi Save iz Strmca, rezultatom 2:5. Moslavina je i dalje sa 42 boda na 6. mjestu tablice 4. hrvatske nogometne lige Središte Zagreb. Juniori i kadeti Moslavine na domaćem su terenu igrali protiv momčadi Jaruna iz Zagreba. Juniori su pobijedili sa 3:2, a kadeti sa 8:0.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Voloder je sa 4:2 pobijedio Slogu iz Jazavice. Moslavac je u Popovači bio boji od Hajduka iz Sela sa 5:2. U Velikoj Ludini Sokol je sa 3:1 porazio Dinama iz Osekova. U Topolovcu je TŠK sa 4:0 pobijedio Vatrogasca iz Husaina. Na tablici vodi Lekenik sa 55 bodova.
U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi Matija Gubec je Kutini pobijedio Slogu iz Potoka sa 8:1 dok su kutinska Lokomotiva i vodeći Jelengrad iz Gornje Jelenske odigrali neriješeno, 3:3. Šartovac je bio bolji od Naftaplina iz Strušca sa 7:1. Metalac je u Međuriću porazio Ekonomika iz Donje Vlahiničke sa 3:0. U Banovoj Jarugi je Strijelac sa 6:1 pobijedio Moslavinu iz Donje Gračenice. U Gornjoj Gračenici je Mladost sa 6:1 porazili Dinamo iz Jamarica. Na tablici vodi Jelengrad sa 52 boda.