Skupština Udruge OSI Kutina

Udruga OSI unatoč otežanim uvjetima rada i provođenju projekata i programa uslijed pandemije u protekloj je godini ostvarila sve planove. Istaknuto je to na redovnoj godišnjoj skupštini Udruge.
Zadovoljstvo postignutim istaknula je i Jozefina Kranječc, predsjednica Udruge OSI, jer je Udruga u protekloj godini unatoč pandemiji uspješno provela 10 projekata, 5 programa i dva Europska projekta na kojiam je bilo zaposleno 45 osoba te je ukupni promet udruge odsegnuo 3 mil. kn.

Jozefina Kranjčec, predsjednica Udruge OSI Kutina

     U ovoj godini Udruga OSI nastavit će provoditi sve projekte te pokreću inicijativu za nabavku novog kombi vozila te za poboljšanje uvjeta rada Udruge.

Jozefina Kranjčec, predsjednica Udruge OSI Kutina

Udruga OSI u razgovorima je sa nadležnim ministarstvom koje u Kutini želi otvoriti centar za pružanje socijalnih usluga za djecu s teškoćama i osobe si invaliditetom s područja; Kutine, Popovače, Velike Ludine, Lipovljana, Jasenovca i Novske.
     U Udruzi OSI zato su nadaju da će uz podršku jedinica lokalne samouprave i Vlade RH uspjeti ostvariti plan o izgradnji zgrade u Danskom naselju u Kutini.