Misli na druge, cijepi se!

Priopćenje za javnost Petrokemije d.d.d Kutina

ORGANIZIRANO CIJEPLJENJE RADNIKA PETROKEMIJE PROTIV COVID-19

Temeljem dogovora između Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Uprave Petrokemije d.d. sutra, 5. svibnja, provesti će se organizirano cijepljenje radnika tvrtke protiv Covid-19. U vremenu od 9 do 12 sati cijepit će se gotovo 500 zaposlenika Petrokemije, koji su putem ankete provedene među svim radnicima izrazili zainteresiranost.
Kako je do sada otprilike 100 radnika Petrokemije već preboljelo Covid-19, a još 150 ih je cijepilo kod svojih liječnika, sa sutrašnjim danom najmanje 700 radnika biti će cijepljeno prvom dozom cjepiva, čime se približavamo gotovo 60 – postotnoj procijepljenosti tvornice.
Na ovaj način Petrokemija d.d. želi proaktivno djelovati u zaštiti zdravlja svojih radnika, te stabilnosti poslovnih procesa u uvjetima pandemije. Uprava Petrokemije ovim putem izražava zadovoljstvo odgovornim ponašanjem radnika tvrtke.
Uz navedeno, nakon naših zaposlenika sutra će se u Petrokemiji cijepiti i značajan broj radnika drugih kutinskih poduzeća. Na taj način Petrokemija d.d. kao vodeća kompanija u gradu sudjeluje u jačanju održivog poslovanja lokalne zajednice i povećanju zdravlja lokalnog gospodarstva, među kojima je i dobar dio naših poslovnih partnera.