Minsitar gospodarstva na gradilištu Aglomeracije u Zbjegovači

Tomislav Ćorić ministar gospodarstva i održivog razvoja posjetio je Zbjegovaču te je razgledao gradilište vodovoda u tom mjestu u sklopu projekta Aglomeracija Kutina
S tijekom radova u projektu Aglomeracija u okviru kojeg se gradi vodovodna mreža u Zbjegovači ministra su upoznali Zlatko Babić, kandidat za gradonačelnika Kutine, Ivan Celjak, kandidat za župana SMŽ, Mijo Šepak, direktor Moslavine d.o.o. i Eduard Gelešić, pročelnik UO za komunalni sustav Grada Kutine.
Zlatko Babić podsjetio je kako je ministar Ćorić u travnju bio potpisnik Ugovora o realizaciji projekta Aglomeracija Kutine te je izrazio zadovoljstvo napretkom radova.

Zlatko Babić, kandidat za graodnačelnika Kutine

Ministar Ćorić rekao je kako Aglomeracija Kutina kao i ostali brojni projekti Aglomeracija u  Hrvatskoj doprinose unapređenju kvalitete života svih građana.  Aglomeracija Kutina jedan je od najvrijednijih, jer će uz obnovu i gradnju nove vodoopskrbne mreže i sustava odvodnje biti izgrađen novi pogon za kondicioniranje vode te pročišćavač otpadnih voda.

Tomislav Ćorić, ministar gospodarstva i održivog razvoja

Mještani Zbjegovače zadovoljni su što će nakon desetljeća čekanja konačno dobiti gradski vodovod, ali istovremeno izražavaju žaljenje što kroz selo neće proći sustav odvodnje.