Sportski vikend – najave

Ovoga vikenda nastavljaju se prvenstvene utakmice u natjecanjima nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova s kutinskog područja. Nogometaši kutinske Moslavine, u sklopu 4. hrvatske nogometne lige Središte Zagreb, u subotu, 10. travnja, na Gradskom stadionu u Kutini dočekuju momčad Mladosti iz Zaboka. U nedjelju, 11. travnja, juniori i kadeti Moslavine igraju u Kutini protiv momčadi Mladosti iz Petrinje. Juniori i kadeti Moslavine u četvrtak su odigrali zaostalu utakmicu protiv Ilovca u Karlovcu. Juniori su pobijedili sa 0:1, a kadeti sa 5:6.

          U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi u subotu se sastaju u Lekeniku Lekenik i Moslavac iz Popovače, a u nedjelju u Osekovu Dinamo i Topusko, u Selima Hajduk i Vatrogasac iz Husaina, a u Peščenici Pešćenica i Voloder.

          U Drugoj županijskoj ligi u subotu je u Kutini gradski derbi između Matije Gupca i Lokomotive. U nedjelju se još sastaju u Strušcu Naftaplin  i Jelengrad iz Gornje Jelenske, u Donjoj Vlahiničkoj Ekonomik i Moslavina iz Donje Gračenice, u Potoku Sloga i Mladost iz Gornje Gračenice, u Šartovcu Šartovac i Strijelac iz Banove Jaruge te u Ilovi Garić i Metalac iz Međurića.