Sportski rezultati

Proteklog vikenda odigrane su prvenstvene utakmice u natjecanjima nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova s kutinskog područja. Nogometaši kutinske Moslavine gostovali su u Slunju i sa 0:2 pobijedili istoimenu momčad. Moslavina je trenutno sa 31 bodom na 9. mjestu tablice 4. hrvatske nogometne lige Središte Zagreb. Juniori i kadeti Moslavine gostovali su u Laduču kod momčadi Sutle. Juniori su pobijedili sa 2:5, a kadeti sa 0:3. U zbirnom poretku juniori i kadeti Moslavine su vodeća momčad 3. nogometne lige za mladež Središta Zagreb.

          U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Sokol je u Velikoj Ludini sa 1:4 izgubio od BSK iz Budaševa. Na Husainu je Vatrogasac sa 9:1 pobijedio Dinama iz Osekova. Voloder je izgubio od Lekenika sa 0:6. Na tablici je sa 44 boda vodeći BSK iz Budaševa.

          U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi u ovom kolu bile su uspješnije gostujuće momčadi. Lokomotiva je u Kutini izgubila od Šartovca sa 0:2, Garić je u Ilovi sa 0:6 izgubio od Naftaplina iz Strušca, u Međuriću su Metalac i Matija Gubec odigrali neriješeno, 4:4, u Banovoj Jarugi je Strijelac sa 1:2 poražen od Sloge iz Potoka. Dinamo je u Jamaricama izgubio sa 0:5 od Ekonomika iz Donje Vlahiničke i u Donjoj Gračenici Moslavina je poražena sa 0:7 od Jelengrada iz Gornje Jelenske koji je sa 39 bodova prvi na tablici.