Sportski rezultati

Proteklog vikenda odigrana su redovna prvenstvena kola u natjecanjima nogometaša. Izdvajamo rezultate moslavačkih klubova s kutinskog područja. Nogometaši kutinske Moslavine na domaćem su terenu pobijedili Mladost iz Zaboka sa 5:0. Moslavina je trenutno sa 28 bodova na 10. mjestu tablice 4. hrvatske nogometne lige Središte Zagreb. Juniori i kadeti Moslavine bili su domaćini Mladosti iz Petrinje. Juniori su odigrali neriješeno 1:1, a kadeti su pobijedili 2:0. Na tablici 3. nogometne lige za mladež Središta Zagreb, juniori i kadeti su zbirno na prvom mjestu.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Lekenik je sa 4:0 pobijedio Moslavca iz Popovače. U Osekovu je Dinamo sa 0:5 izgubio od gostiju iz Topuskog. U Selima je Hajduk sa 3:2 porazio Vatrogasca iz Husaina. U Peščenici je Peščenica sa 4:1 bila bolja od Volodera. Na tablici vode Libertas iz Novske i BSK iz Budaševa s 41 bodom.
U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi kutinski je derbi između Matije Gubca i Lokomotive pripao Lokomotivi rezultatom 0:3. U Strušcu je Naftaplin izgubio od Jelengrada iz Gornje Jelenske sa 0:2. U Donjoj su Vlahiničkoj Ekonomik i Moslavina iz Donje Gračenice odigrali neriješeno, 0:0. Šartovac je pobijedio Strijelca iz Banove Jaruge sa 5:0. Garić je u Ilovi izgubio od Metalca iz Međurića sa 1:3. Na tablici vodi Jelengrad sa 36 bodova.
Zbog epidemiološke situacije privremeno je prekinuo natjecanje rukometaša u Prvoj hrvatskoj rukometnoj ligi Sjever pa rukometaši kutinske Moslavine nisu nastupili.