Otkup zlata i dalje je najpopularniji način za dolazak do gotovine u Kutini

Hrvatska je prije deset godina osjetila pravu ekspanziju poslovnica za otkup zlata, no u međuvremenu je ta utrka u otvaranju novih lokacija zastala, a velik broj tvrtki koje su se bavile ovim poslom nestao je s tržišta. Zapravo, jedini „pravi“ i profesionalni lanac za otkup i prodaju zlata koji je ostao u Hrvatskoj je onaj Auro Domusa, koji na više od 100 lokacija svakog mjeseca koristi više od 10.000 klijenata.

Dakle, otkup zlata nije nestao kao djelatnost, već se iz „divljih“ okvira u kojem je vladalo šarenilo otkupljivača koji su poslovnice otvarali „na svakom koraku“, ova djelatnost svela na profesionalnu i postojanu uslugu koja uživa povjerenje brojnih građana. Za brojne Hrvate, tako, otkup zlata je i dalje najpopularniji način za dolazak do gotovine na licu mjesta.I mnogi su građani Kutine odavno otkrili pogodnosti koje mogu iskoristiti u poslovnicama za otkup zlata Auro Domus.

Veliki iznosi isplate. Jedan od razloga zbog kojih tvrtka Auro Domus uživa povjerenje svojih korisnika jest činjenica da otkupljeno zlato plaća u gotovini, i to u značajnim iznosima. Naime, prosječan iznos isplate tijekom proteklih mjeseci bio je veći od 2.500 kuna. Pritom su naravno neke isplate bile u stotinama kuna, no mnogo ih je bilo i znatno većih od nekoliko tisuća kuna.

Dobra iskustva klijenata. Većina klijenata nekoliko se puta vraća u poslovnice Auro Domusa – nakon prvog otkupa manje količine zlata, zadovoljni ljubaznošću i profesionalnošću djelatnika te dobivenim iznosima, mnogi drugi puta donose sve veće količine. Staro prstenje i naušnice koje su odavno izašle iz mode, potrgane narukvice i lančići vezani u čvor, zaboravljeno zubno zlato i ogrlice koje nitko ne želi nositi… Gotovo svaka osoba kod kuće ima neki komad lom-zlata koje mu ne treba, a zahvaljujući Auro Domusu za njega može dobiti i primamljivu svotu novca – i to u gotovini!

Procjena je besplatna i ne obvezuje na prodaju! Jeste li zainteresirani za otkup zlata? Ako imate staro zlato koje vam ne treba – neovisno radi li se o zlatnom zubu, nakitu ili satu – provjerite gdje je najbliža poslovnica i dođite na besplatnu procjenu. U Kutini poslovnicu Auro Domusa možete naći na adresi Kolodvorska 5.

Besplatni telefon za sve informacije. Više informacija dostupno je na stranicama tvrtke Auro Domus te besplatnom broju telefona 0800 73 72.