Obnova fasade na mjesnom domu Šartovac

U cilju obnove društvenih domova na području grada Kutine, ovih dana obavlja se i fasada na društvenom domu u Šartovcu u vrijednosti 325.000,00 kuna. Spomenute radove obišao je gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić u društvu pročelnika UO za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj Hrvoja Krmelića, voditelja Odsjeka za razvoj i upravljanje projektima Eldara Obralića i predsjednika MO Šartovac Drage Šparavca.

Do sada je u mjesnom domu Šartovac izvršena izmjena krovišta, izgradnja nadstrešnice, izmjena kompletne stolarije (ulazna vrata, prozori), prilaz i parkiralište doma, obnovljen je inventar unutar doma i u tijeku je izrada termo fasade i oborinska odvodnja.
„Na našem mjesnom domu u posljednje četiri godine izvedeni su značajni radovi. Zahvalan sam Gradu i gradonačelniku na odličnoj suradnji te se nadam kako će se ista nastaviti i dalje“, rekao je predsjednik MO Drago Šparavac.

„U posljednje četiri godine Grad Kutina je dosta ulagao u naše mjesne domove u svim našim prigradskim naseljima. U našem prigradskom naselju Šartovac u mjesni dom uložili smo 650.000,00 kuna. Briga o domovima nam je bila prioritet u ovome mandatu, a tako ćemo nastaviti i dalje. Nadam se da će ovako uređeni domovi obogatiti društveni život u našim prigradskim naseljima. Drago mi je što će mještani Šartovca, a posebno njihove udruge kao što je KUD, DVD, Nogometni klub i svi ostali koji su zainteresirani imati primjereni društveni dom za svoje aktivnosti“, rekao je gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić.(izvor: www.kutina.hr)