Sportski vikend

Proteklog vikenda odigrana su redovna prvenstvena kola u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova. Rukometaši kutinske Moslavine gostovali su u subotu u Požegi i protiv istoimene momčadi odigrali neriješeno, 27:27. Moslavina je i dalje sa 27 bodova na trećem mjestu tablice Prve hrvatske rukometne lige Sjever, ali s jednom manje odigranom utakmicom. Tu zaostalu utakmicu odigrat će u srijedu, 24. ožujka u Dugom Selu protiv istoimene momčadi.

          Nogometaši kutinske Moslavine gostovali su u nedjelju u Odri kod istoimene momčadi i izgubili rezultatom 3:1. Juniori i kadeti Moslavine su na gradskom stadionu u Kutini igrali protiv momčadi ZET-a iz Zagreba. Juniori su pobijedili sa 6:0, a kadeti su odigrali neriješeno, 1:1.

          U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Moslavac je u Popovači pobijedio Radnika iz Majura sa 2:1. U Osekovu je Voloder izgubio od Sokola iz Velike Ludine sa 1:2. U Budaševu je BSK sa 4:0 porazio Vatrogasca iz Husaina. U Selima su igrali domaći Hajduk i Dinamo iz Osekova. Gosti su pobijedili sa 0:1. Na tablici vodi BSK iz Budaševa sa 35 bodova.

          U Drugoj županijskoj ligi Naftaplin je u Strušcu izgubio od Matije Gupca iz Kutine sa 2:4, u Potoku je Sloga sa 1:3 izgubila od Metalaca iz Međurića. U Donjoj Vlahiničkoj je Ekonomik sa 9:1 pobijedio Strijelca iz Banove Jaruge. U Gornjoj Jelenskoj je Jelengrad poražen od Mladosti iz Gornje Gračenice sa 3:4. U Donjoj Gračenici je Moslavina sa 4:0 porazila Dinamo iz Jamarica. Na tablici vodi Jelengrad iz Gornje Jelenske.