OGŠ Borisa Papandopula nastavlja s nagradama

Na 59. hrvatskom državnom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa održanom u Zagrebu 22. – 28.03.2021., učitelj gitare u glazbenoj školi g. Tomislav Jelavić koji je ujedno i apsolvent gitare na Muzičkoj akademiji Zagreb u klasi profesora Tomislava Vukšića,  osvojio je II. nagradu u VII. kategoriji, a na Međunarodnom natjecanju mladih glazbenika Sonus op. 6 održanom u GŠ Alberta Štrige u Križevcima 17.03.2021. učenici tambure Juraj Pokrivač 5.r. (brač) i Roko Dokmanić 6.r. (bisernica) uz pratnju službenog korepetitora u III. kategoriji svojih disciplina osvojili su također II. nagrade.

Na natjecanjima strogo su se poštivale epidemiološke mjere tako da su natjecanja održana bez publike, a svi sudionici morali su donijeti zdravstvene potvrde.

“Ovi uspjesi još jednom potvrđuju kvalitetan rad glazbene škole stoga čestitamo učenicima, učitelju i njihovim mentorima g. Tomislavu Vukšiću, prof. gitare i g. Hrvoju Nemecu prof. tambure na odličnim uspjesima” poručio je ravnatelj OGŠ Nikola Šćapec.