Obilazak mjesnog odbora Međurić

Gradonačelnik Kutine Zlatko Babić obišao je mjesni odbor Međurić. Ovih dana na tamošnjem mjesnom groblju radi se na rješavanju problema odvodnje podzemnih i oborinskih voda koje brinu stanovnike Međurića i Banove Jaruge koji su svoje najbliže sahranili na tom groblju.

U suradnji s Komunalnim servisima, mještani Banove i Međurića dio radova obavit će sami te tako uvelike doprinijeti boljem izgledu groblja.

 Međurić su obišli i pročelnik Upravnog odjela za komunalni sustav Eduard Gelešić i direktora+ KSK Krešimir Lenić, a porazgovarali su s predsjednikom VMO Zlatkom Stjepanekom i predsjednikom DVD-a Željkom Uzelom. Ispred DVD-a u Međuriću asfaltiran je prilaz koji služi za vježbanje najmlađim vatrogascima kako bi bili što bolji na natjecanjima te je prije nekoliko godina asfaltirana i cesta od Međurića do Vukovja.

Predsjednik VMO Zlatko Stjepanek izvjestio je predstavnike grada o tekućim problemima koje muče mještane.„Veseli nas što je pri kraju projekt izrade glavnog voda na Aglomeraciji u mjestu Ilova te će radovi u jednom smjeru krenuti prema MO Jamarice i Janja Lipa, a u drugom prema Zbjegovači te Međuriću gdje će sugrađani u sklopu projekta Aglomeracije dobiti dugo očekivanu vodu“, zaključio je gradonačelnik Zlatko Babić.  (www. kutina.hr)