Obilazak Radničkog naselja Krč

Gradonačelnik Kutine Zlatko Babić sa zamjenikom Damirom Markušem, te pročelnicima Hrvojem Krmelićem i Eduardom Gelešićem obišao je društveni dom u Radničkom naselju – Krču gdje ih je dočekao predsjednik VMO Radničkog naselja Mile Jurkić.  

U posljednje tri godine u spomenutom domu nabavljen je novi inventar, izvršeni su radovi na krovištu te je nedavno zamijenjena stolarija u vrijednosti 25.000,00 kn. Osim spomenutih ulaganja razgovaralo se i o daljnjim radovima, kako u samom naselju, tako i u blizini doma.

Predsjednik VMO Radničkog naselja Mile Jurkić zahvalio je gradonačelniku na dolasku u dom te na svemu što su do sad učinili za adaptaciju spomenutog prostora.

Zamjenik gradonačelnika Damir Markuš rekao je kako se dosta uložilo u posljednje tri godine, no potrebna su i daljnja ulaganja u samo naselje. “Dosta je uloženo u društveni dom i još se dosta bude radilo. Sada nam je prioritet dječje igralište kraj doma na kojem je drvenarija stara i ono je u lošem stanju. Dječje igralište potrebno je našem naselju te se nadam kako će i ono uskoro biti uređeno te da će djeca imati adekvatan prostor za igru i druženje. Dosta djece dolazi ovdje te se nadam kako ćemo i dalje raditi za dobrobit našeg mjesta” rekao je Markuš.


“Uz to smo pokrenuli postupak rješavanja imovinsko pravnih odnosa nogometnoga igrališta u blizini doma što je bitno radi jačanja i osiguravanja društvene infrastrukture u sklopu mjesnog odbora i  za potrebe NK Dinamo Kutina Krč i njihovih aktivnosti” rekao je pročelnik Hrvoje Krmelić.

“Od prvih dana mandata svakodnevno obilazim terene, naša naselja, gradilišta i sugrađane. Danas smo obišli društveni dom u Krču te vidimo sve što je učinjeno u posljednje tri godine, no zasigurno postoji potreba za daljnjim radovima. Markuš i Jurkić razgovarali su s nama o stanju u samom domu i naselju i drago mi je što kroz našu komunikaciju možemo raditi za dobrobit naših sugrađana” rekao je gradonačelnik Zlatko Babić.
(izvor: www.kutina.hr)