Sportski rezultati

Proteklog vikenda igrala su se redovna prvenstvena kola u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova. Rukometaši kutinske Moslavine gostovali su u Zagrebu i porazili momčad Metalca sa 29:33. Moslavina je trenutno sa 8 bodova na 2. mjestu Prve hrvatske rukometne lige Sjever. Iduće subote Moslavina na domaćem parketu dočekuje momčad Požege.
Nogometaši kutinske Moslavine gostovali su kod momčadi Save u Strmcu i odigrali neriješeno, 0:0. Sa 13 bodova Moslavina je na 10. mjestu tablice 4. hrvatske nogometne lige Središte Zagreb. Iduće subote Moslavina igra u Kutini protiv Sutle iz Laduča. Utakmice juniora i kadeta odgođene su zbog samoizolacije gostujućih igrača.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Libertas je u Novskoj sa 7:1 pobijedilo Sokola iz Velike Ludine. U Galdovu je Frankopan sa 3:2 bio bolji od Vatrogasca iz Husaina. U Popovači je Moslavac sa 6:1 porazio Dinama iz Osekova dok je u Gornjoj Jelenskoj Voloder sa 2:0 bio bolji od Hajduka iz Sela. Na tablici vodi momčad Topuskog sa 24 boda.
U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi Jelengrad je u Gornjoj Jelenskoj pobijedio Lokomotivu iz Kutine sa 3:2. Naftaplin je izgubio u Strušcu sa 2:6 od Šartovca. U Potoku su Sloga i Matija Gubec iz Kutine odigrali neriješeno, 4:4. U Donjoj Vlahiničkoj Ekonomik je poražen od Metalca iz Međurića sa 1:3. U Donjoj Gračenici je Moslavina sa 3:1 bila bolja od Strijelca iz Banove Jaruge. U Jamaricama je Dinamo poražen od Mladosti iz Gornje Gračenice sa 0:5. Na tablici vodi Metalac iz Međurića sa 18 bodova.