Javni uvid u prijedlog programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem na području Grada Kutine

Na osnovu članka 29. stavka 5. Zakona o poljoprivrednom zemljištu (NN broj 20/18, 115/18, 98/19, dalje Zakon), Upravni odjel za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj Grada Kutine objavljuje
JAVNI UVID O PRIJEDLOGU IZMJENA I DOPUNA PROGRAMA RASPOLAGANJA POLJOPRIVREDNIM ZEMLJIŠTEM u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Kutine

Javni uvid u trajanju od 30 dana započinje 22. listopada 2020. godine, a završava 21. studenoga 2020. godine. Prijedlog izmjena i dopuna Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Kutine (dalje Prijedlog Programa), tijekom javnog uvida, bit će izložen u prostorijama Grada Kutine, svakog radnog dana od 09,00 sati do 14,00 sati. Uvid u Prijedlog Programa u vrijeme trajanja javnog uvida moguć je i na mrežnim stranicama Grada Kutine – www.kutina.hr.

Na izloženi Prijedlog Programa zainteresirane osobe mogu dati prijedloge i primjedbe najkasnije do isteka roka javnog uvida, te moraju biti čitko napisani, uz ime, prezime i adresu podnositelja na propisanom obrascu te se dostavljaju na adresu Grad Kutina, Trg kralja Tomislava 12, 44320 Kutina.

Prijedlozi i primjedbe koji nisu dostavljeni u roku i nisu čitko napisani, neće se uzeti u obzir u provedbi prigovora istih na sjednici Gradskog Vijeća Grada Kutine.

opširnije na poveznici: https://www.kutina.hr/Sluzbeni-dio/ArticleId/34560/oamid/1501