Sportski vikend

Proteklog vikenda odigrane su redovne prvenstvene utakmice u natjecanjima nogometaša. Nogometaši kutinske Moslavine, članovi 4. hrvatske nogometne lige Središte Zagreb, gostovali su u Zaboku i izgubili od domaće Mladosti sa 3:0. Juniori i kadeti Moslavine gostovali su u Zagrebu kod momčadi Jaruna. Juniori su izgubili sa 3:0, a kadeti su pobijedili sa 1:6.

          U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Vatrogasac je na Husainu pobijedio Hajduka iz Sela sa 1:0, u Topuskom je Topusko pobijedilo Dinamo iz Osekova 4:2, u Popovači je Moslavac izgubio od Lekenika 0:4 dok je Voloder pobijedio Pešćenicu sa 4:1. Sokol iz Velike Ludine bio je slobodan.

          U Drugoj županijskoj nogometnoj lici Matija Gubec je u Kutini izgubio od Strijelca iz Banove Jaruge sa 1:4, u Strušcu je Naftaplin izgubio od Metalca iz Međurića sa 2:3. U Ilovi je Garić poražen od Lokomotive iz Kutine sa 0:6, u Krču su Dinamo iMoslavina iz Donje Gračenice odigrali neriješeno, 3:3. U Donjoj Vlahiničkoj je Ekonomik izgubio od Jelengrada sa 2:3. Prvenstvo se nastavlja idućeg vikenda. (I. G.)