Rezultati nogometnih utakmica

Proteklog vikenda igrana su redovna prvenstvena kola u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Izdvajamo rezultate moslavačkih klubova. Rukometaši kutinske Moslavine u prvom kolu Prve hrvatske rukometne lige Sjever pobijedili su Medvešćak iz Zagreba rezultatom 36:23. U idućem kolu Moslavina gostuje u Virovitici kod momčadi Vira.
Nogometaši kutinske Moslavine, članovi 4. hrvatske nogometne lige Središte Zagreb, na domaćem su terenu sa 4:2 pobijedili momčad Croatije iz Hrastja. Kadeti Moslavine pobijedili su Libertas u Novskoj sa 1:3 dok juniori nisu igrali. U prvoj županijskoj nogometnoj ligi Metalac je u Sisku sa 5:2 pobijedio Moslavca iz Popovače, Topusko je sa 6:1 bilo bolje od Vatrogasca iz Husaina. U Budaševu je BSK sa 4:1 pobijedio Voloder. Sloga iz Jazavice je u Novskoj bila bolja od Sokola iz Velike Ludina sa 3:2. U Osekovu su Dinamo i Frankopan odigrali neriješeno, 0:0. Mladost iz Repušnice je odustala od natjecanja. Na tablici vode Lekenik, Topusko i BSK sa po 18 bodova.
U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi Moslavina je u Donjoj Gračenici sa 2:1 pobijedila Naftaplin iz Strušca, u Jamaricama je Dinamo izgubio od Jelengrada sa 1:9, u Gornjoj je Gračenici Mladost bila bolja od Ekonomika iz Donje Vlahiničke sa 3:1, u Kutini je Lokomotiva sa 4:1 porazila Slogu iz Potoka, u Međuriću je Metalac bio bolji od Šartovca sa 3:2 dok je Garić u Ilovi izgubio od Matije Gubca iz Kutine sa 0:5. Strijelac iz Banove Jaruge je bio slobodan, a Dinamo iz Krča je odustao od natjecanja. Na tablici vodi Metalac iz Međurića sa 15 bodova.