Najave nogometnih utakmica

I ovog vikenda nastavljaju se redovna prvenstvena natjecanja u ligama nogometaša. Nogometaši kutinske Moslavine, u sklopu 4. hrvatske nogometne lige Središte Zagreb, u subotu, 12. rujna, na Gradskom stadionu u Kutini u 17 sati dočekuju momčad Slunja. Juniori i kadeti Moslavine u nedjelju, 13. rujna, gostuju u Zagrebu kod momčadi ZET-a.

          U prvoj županijskoj nogometnoj ligi momčad Voloder u subotu gostuje u Lekeniku kod istoimene momčadi, a Mladost iz Repušnice putuje u Sisak kod Metalca. U nedjelju se sastaju u Budaševu BSK i Sokol iz Velike Ludine te u Osekovu Dinamo i Vatrogasac iz Husaina.

          U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi u nedjelju se sastaju u Kutini Matija Gubec i Metalac iz Međurića, u Strušcu Naftaplin i Garić iz Ilove, u Šartovcu Šartovac i Lokomotiva iz Kutine, u Potoku Sloga i Strijelac iz Banove Jaruge, u Krču Dinamo i Mladost iz Gornje Gračenice, u Donjoj Vlahiničkoj Ekonomik i Dinamo iz Jamarica te u Gornjoj Jelenskoj Jelengrad i Moslavina iz Donje Gračenice. Sve nogometne utakmice počinju u 17 sati.