Za sigurnu Hrvatsku

Ako želite sigurnu i stabilnu Hrvatsku, izađite u nedjelju, 5. srpnja na izbore i glasajte za ljude koji su pokazali da imaju znanje i iskustvo. Poručili su to kandidati sa liste HDZ za VI. izbornu jedinicu na predstavljanju u Kutini.
Nositelj liste Davor Božinović podsjetio je kako je HDZ u protekle 4 godine dokazao da zna kako se vodi zemlja i da zajedno s građanima može pobijediti i najveće izazove. „Ponosan sam što sam bio na čelu tima koji je predvodio borbu protiv koronavirusa, a posebno sam ponosan što je Hrvatska jedna od najuspješnijih zemalja u borbi protiv pandemije.“ Rekao je nositelj liste HDZ-a za VI. Izbornu jedinicu.
Davor Božinović članovima HDZ-a, simpatizerima i građanima poručio: „Sigurnost i stabilnost bit će ključne u vremenima koja su pred nama. Hrvatskoj to može pružiti samo HDZ na čelu s ljudima koji su pokazali da imaju znanje i iskustva za najteže situacije. Iduća četiri dana su ključna i zato vas poziva da u nedjelju izađete na izbore i date povjerenje za sigurnu Hrvatsku!“
Druga na listi HDZ-a u VI. izbornoj jedinici Marijana Petir istaknula je kako je ona nezavisna kandidatkinja. „Ne želim da se glasovi od centra desna rasipaju i vjerujem da je ovo najbolji izbor. Zato sam na ovoj listi za sigurnu Hrvatsku i svojim ću radom u Saboru RH kao i do sada dati doprinos za napredak i boljitak cijele zemlje te kraja iz kojeg dolazim i Kutine u kojoj sam rođena.“, poručila je Marijana Petir.

Izjave:

Davor Božinović, nositelji liste HDZ-a za VI. izbornu jedinicu
Marijana Petir, druga na lsiti HDZ-a za VI. izbornu jedinicu
Zlatko Babić, predsjednik GO HDZ Kutina