Predizborni skup Domovinskog pokreta u Kutini

„Zato što volim svoje, svoju Domovinu i svoj narod, zato sam pokrenuo Domovinski pokret i pozivam vas sve da 5. srpnja pokrenemo promjene i zaustavimo ovaj duopol.“, poručio je Miroslav Škoro vođa Domovinskog pokreta na predizbornom skupu u Kutini.
Građanima Kutine predstavili su se kandidati sa liste Domovinskog pokreta za VI. izbornu jedinicu. Prvi na listi Stephen Nikola Bartulica zahvalio je na podršci u Kutini te je poručio kako želi pokrenuti razvoj Sisačko-moslavačke županije.
Na listi Domovinskog pokreta dva su kandidata iz Kutine; Damir Markuš i Josip Marić. „Zato što svoje volimo, zato što volimo našu Kutinu i Domovinu odabrali smo Domovinski pokret“, rekao je Josip Marić.
„Josip i Damir su hrvatski branitelji i s njima sam siguran da možemo pokrenuti promjene kao što su oni mogli obraniti Domovinu.“, rekao je Miroslav Škoro te je zatražio do građana Kutine povjerenje. „Moramo se žrtvovati i u iduće četiri godine urediti Hrvatsku. Moramo zaustaviti ovaj duopol HDZ-a i SDP-a. Danas sam im poručio da sam ja i Domovinski pokret kao David koji je stao ispred Golijata sa pet kamenčića. To će biti dovoljno da ih pobijedimo kao što je David pobijedio Golijata.“ Rekao je Miroslav Škoro i poručio okupljenima na predizbornom skupu u Kutini. „Mi imamo jedinstvo, zajedništvo i ponos. Mi imamo što HDZ i SDP nemaju, mi imamo veliko hrvatsko srce.“ te je pozvao sve građane da u nedjelju 5. srpnja izađu na izbore.

Govori:

Josip Marić, 9. na listi Domovinskog pokreta za VI. izbornu jedinicu
Stephen Nikola Bartulica, nositelj liste Domovinskog pokreta za VI. izbornu jedinicu
Miroslav Škoro, predsjednik Domovinskog pokreta