ZOE – na on line festivalu u Los Angelesu

U petak, 5. lipnja održat će se projekcija filma filmaša OŠ Stjepana Kefelje na online festivalu u Los Angeles-u u kojem mogu sudjelovati svi građani.

Jako mali broj filmova koji je prošao selekciju na STARdance Youth Short Film Festival u Los Angeles-u bit će prikazan na finalnoj večeri u petak, 6. lipnja na Youtube kanalu festivala – https://www.youtube.com/channel/UCc2XF7UYpFQ_hwls4aT3tNw

Pored projekcija filmova koji su prošli u finale festivala predviđena je i Live streaming svečana dodjela nagrada.

Početak projekcije filmova po pacifičkoj vremenskoj zoni počinje u petak, 5. lipnja 2020., dok će svečana dodjela nagrada biti prikazana u 6:00 PM.

Po srednjoeuropskom ljetnom vremenu početak festivala i projekcije filmova je u petak,  5. lipnja 2020. u 15:00 sati  dok je svečana dodjela nagrada  u subotu, 6. lipnja 2020. u 3:00 AM. Organizatori najavljuju još jednu projekciju za one koji su izvan pacifičke vremenske zone.

Kratki koproducijski igrano-animirani film „Zoe“ filmske družine OŠ Stjepana Kefelje, Kutina i Varaždinske VANIME bit će prikazan i natjecat će se sa još četiri filma u kategoriji STARdance Youth Award.

„Zahvaljujemo svima koji su surađivali na stvaranju i produkciji filma: Varaždinskoj VANIM-i, Hani Fotak i njezinoj mentorici Dubravki Kalinić Lebinec koji su radili na animiranim dijelovima filma. Na mentorstvu učenika kod izrade specijalnih efekata na filmu  Domagoju Kolbeščaku, Hrvatskom glazbeniku i Kutinčanu Daliboru Prochazki na Soundtracku filma ZOE i glazbi u filmu, Zajednici tehničke kulture Kutina i njezinom tajniku Zdenku Bogadiju te Hrvatskom filmskom savezu.“ rekao je Goran Šporčić, voditelj filmske družine OŠ Stjepana Kefelje.
Pozivaju se svi prijatelji filmske družine OŠ Stjepana Kefelje i svi ljubitelji kratkih filmova djece i mladeži da iskoriste ovu jedinstvenu priliku i da pogledaju najbolje od najboljih kratkih filmova djece i mladeži u svijetu te da jednostavno osjete atmosferu i budu sudionici filmskog festivala u Los Angeles-u.