Vlakom u Sabor

Stranka s imenom i prezimenom na čijoj je listi i Kutinčanka Irena Vdović u svoju predizbornu kampanju za VI. izbornu jedinicu krenula je sa željezničkog kolodvora iz Kutine. Stranka na izbore izlazi zajedno sa strankama Pametno i FOKUS, a kandidati liste u VI. izbornoj jedinici Davor Huić, Irena Vdović i Predrag Sekulić rano jutros kampanju su počeli zagovarajući izgradnju brze pruge na relaciji Kutina-Zagreb te bolju opću povezanost Zagreba s okolnim gradovima.
Točno u 5.18 iz Kutine polazi „brzi“ vlak za Zagreb. Vlaku je prije 20 godina iz Kutine do Zagreba trebalo 55 minuta, dok se danas, vjerovali ili ne, putnici voze pola sata dulje. Davor Huić, prvi na listi VI. izborne jedinice, sjeo je jutros na „brzi“ vlak za Zagreb kako bi na svojoj koži osjetio poteškoće s kojima se svakodnevno susreću stanovnici Kutine dok pokušavaju stići na posao.
Irena Vdović istaknula je kako svojom kandidaturom na listi Stranke s imenom i prezimenom želi promovirati konkretne projekte za podizanja kvalitete života u Kutini. „Vrijeme je da Kutina postane tema, a ne da naši zastupnici budu tek dizači ruku u ime stranaka koje predstavljaju“, zaključila je Irena Vdović.