“Ljetna razbibriga” 2020. bit će održana

Koordinacijski odbor Kutina grad prijatelj djece donio je odluku o održavanju Ljetne razbibrige 2020. Odluka je donešena u skladu sa svim epidemiološkim mjerama uz preporuku gradonačelnika i suglasnost Stožera civilne zaštite Grada Kutine, nakon zajedničkog sastanka.
 Budući da je velik broj aktivnosti do sada bio odgođen ili otkazan, Ljetna razbibriga razlog je za zadovoljstvo obzirom da mnoga djeca Kutine ovaj događaj već desetak godina vide kao neizostavni dio ljeta u Kutini, te rado dolaze na sve radionice. One se održavaju u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Kutine, Knjižnicom i čitaonicom, Muzejom Moslavine, Udrugom OSI, Modelarskim centrom, osnovnom školom i drugim udrugama.
 Koordinacijski odbor Kutina grad prijatelj djece poslao je udrugama poziv na uključivanje u program Ljetne razbibrige. Ovogodišnje radionice će se održavati svake srijede tijekom srpnja od 1. do 29.srpnja u vremenu od 18.30 do 20.30 sati u parku ispred Pučkog učilišta.
 Događaj je dobio podršku gradonačelnika Zlatka Babića a za provedbu i organizaciju i dalje će se brinuti voditeljica Koordinacije Kutina grad prijatelj djece, Renata Vlahek.