Županija i Grad Popovača donirali kombi OŠ Z. Sever

Osnovnoj školi Zorke Sever u Popovači predano je na korištenje kombi vozilo za dostavu toplih obroka u četiri područne škole za 200 učenika. Vrijednost je vozila 145 tisuća kn, a zajednički su ga nabavili Grad Popovača sudjelovanjem u kupnji sa 60 tisuća kn i SMŽ sa 85 tisuća kn.
Ravnateljica škole Zvjezdana Martinec zahvalila je Gradu Popovači i Županiji na ovoj donaciji, jer će to puno značiti za podizanje školskog standarda u područnim školama.

 

Zvjezdana Martinec, ravnateljica OŠ Z. Sever Popovača

Župan Ivo Žinić zahvalio je Gradu Popovači na suradnji u nabavi vozila, ali i svemu ostalom kako bi pedagoški standard u novoj školi u Popovači bio na najvišoj razini. „Škola nije samo mjesto za učenje. Mjesto je to na kojem se djeca trebaju dobro osjećati i zdravo živjeti i zato smo sretni što smo i u područnim školama u Popovači omogućili topli obrok.“, rekao je župan Ivo Žinić.

Ivo Žinić, župan SMŽ

Gradonačelnik Popovače Josip Mišković također je izrazio zadovoljstvo suradnjom sa županijom. „Grad Popovača nije osnivač škole, ali u toj školi uče i borave djeca građana Popovače i naša je dužnost da o njima vodimo brigu.“ rekao je gradonačelnik Popovače i izrazio zadovoljstvo nabavom vozila za dostavu toplih obroka u područne škole.

Josip Mišković, gradonačelnik Popovače

Gradonačelnik Popovače podsjetio je kako grad i na druge načine pomaže učenicima i njihovim roditeljima.

Josip Mišković, gradonačelnik Popovače

Grad Popovača i ove će godine sufinancirati prijevoz učenika i studenata, smještaj u domovima i pomoćnike u nastavi. „Dobar je to početak školske godine.“, ocijenio je gradonačelnik Popovače i svim učenicima i studentima poželio puno uspjeha u učenju u novoj školskoj godini.