Novi polupodzemni spremnici za otpad u Kutini

Eko Moslavina i Grad Kutina započeli su postavljanje 20 novih polupodzemnih spremnika u Kutini u blizini stambenih zgrada. Polupodzemni spremnici (Molok) bit će postavljeni na 8 lokacija, a uz postojeće spremnike za miješani komunalni otpad i biorazgradivi otpad na nekim će lokacija biti postavljeni i polupodzemni spremnici za prikupljanje korisnog otpada od papira i plastike.
Lokacije polupodzemnih spremnika određene su u suradnji s građanima koji su svoje prijeldoge iznijeli na Kvartvoskim razgovorima, koje je organizirala Eko Moslavina te su uvaženi i zahtjevi građana koji žive u zgradama u kojima nema dovoljno velikih ostava za spremnike i kante za odvojeno prikupljanje korisnog otpada, istaknula je Adrijana Cvrtila, direktorica Eko Moslavine.

 

Adrijana Cvrtila, direktorica Eko Moslavine

  „Nadam se da će korisnici usluge sada biti zadovoljniji, jer smo uvažili njihove prijedloge. Nastavit ćemo i dalje surađivati s građanima, jer nam je zajednički cilj i obaveza uvesti održivi sustav gospodarenja otpadom koji će biti na korist građanima.“, rekla je Adrijana Cvrtila, direktorica Eko Moslavine.

Adrijan Cvrtila, direktorica Eko Moslavine

 Nabava i postavljanje novih polupodzemnih spremnika u Kutini u blizini stambenih zgrada investicija je vrijednosti gotovo pola milijuna kn.