Promocija romana Želja dvije kutinske autorice u Kutini 6. rujna

Kutinčanke Nataša Debeljak i Marina Kuleš u petak, 6.9.2019. dolaze u Kutinu predstaviti svoju knjigu o kojoj se već neko vrijeme priča. Nemojte propustiti ugodno druženje uz glazbu, vino i pričanje o romanu Želja.

Roman Želja prvi je od ukupno pet romana iz serijala Život koji pišu Kutinčanke Nataša Debeljak i Marina Kules. Početkom lipnja, kada je knjiga ugledala svjetlo dana, cure su otkrile da one stoje iza Facebook i Instagram profila Put rukopisa koji prate mnogi ljubitelji čitanja.

Komentari i recenzije na knjigu dolaze sa svih strana, a sve su redom pozitivne. Cure su ispričale priču mlade Nore s kojom se jednostavno povezati. Ona nailazi na mnoge probleme koje svi možemo razumjeti, ali osim problema prikazuju sve ono lijepo što nas okružuje. Tako se dio radnje događa i u Kutini pa je zanimljivo s glavnim likom prošetati našim ulicama.

Nataša i Marina, poznatije pod pseudonimom Mana Pass iza kojeg pišu, planiraju promocije po cijeloj Hrvatskoj, a jedna od njih je i u Kutini. S obzirom da žele napraviti malo drugačiju priču, svaka njihova promocija ima poseban program. Moderatorica programa u Kutini je ravnateljica Knjižnica i čitaonica Kutina, gosti će imati priliku degustirati vina Jaram koja će predstaviti blogerica Andrea Pančur, a kratak glazbeni nastup održat će Goran Šporčić.

Nemojte propustiti priliku za ovo ugodno druženje, razgovor s mladim autoricama i nabavu svog primjerka po promotivnoj cijeni. Vidimo se u Kutini na Trgu Kralja Tomislava 6 u petak 6. rujna u 18:00 sati.