Maturanti 3.f ŠPO Kutina (1964.-1967.) obilježili 52. godišnjicu mature

Učenici i profesor Zdenko Lacković okupili su se na inicijativu Ivana Hojvana i obilježili 52. obljetnicu mature 3.f razreda ŠPO Kutina (1964. – 1967.) Prisjetili su se svojih umrlih školskih kolega i prijatelja koji više nisu s nama te su odali počast hrvatskim branitelimja i Stjepan Radića.
Na okupljanje je bio pozvan i prof. Branko Jalšovec, ali zbog bolesti nije mogao doći iz Zagreba u Kutinu. Njegovi bivši učenici i kolege zato će mu za uspomenu uručiti knjigu 50 godina rukometa u Kutini prof. Z. Lackovića. „Zbog naša dva profesora zavoljeli smo rukomet i dana smo još uvijek jako vezani za rukomet.“, rekao je Ivan Hojvan koji je preuzeo obavezu da prof. B. Jalšovcu uruči knjigu u Zagrebu.
Okupljeni su se prisjetili svih svojih kolega iz 3f razreda (generacija 1964. g. – 1967. g.) ŠPO Kutina (Škola s praktično obukom): Ivan Antoliš, Ivan Čar, Krunoslav Fictum, Ivan Hojvan, Branko Korčička, Ivan Hranitelj, Josip Kozina, Mijo Lipičanin, Ivan Lomnicki, Ivan Luketić, Tomo Ljubojević, Slavko Marčec, Gulio Mioni, Slavko Nikšić, Milan Palijan, Branko Prčaić, Ivica Rajković, Ivan Simijanovi, Viktora Sabo, Vlado Tudović, Petar Turkalj, Mato Liović, Josip Zrinski.