Cure NK Dinama Osekovo – zvijezde turnira

„Trofej Dinamo“ koji se održava na igralištu OŠ Vladimira Vidrića dobro se uklopio u sastavni dio manifestacije Petrova, a mnogi su posjetitelji, osobito ljubitelji sporta, odabrali upravo ovu lokaciju kao jednu od zanimljivijih.
  HNŠK Moslavina obranio je naslov u završnici turnira, dok je u ženskom nogometu pobijedila ekipa djevojaka NK Dinama iz Osekova.

“Trofej Dinamo” jedno je od najvećih malonogometnih natjecanja u državi kojem je glavni cilj sačuvati duh Dinama, okupljati mlade i ponovno ih približiti sportskim terenima. Igra se od svibnja do rujna u Zagrebu i okolici, ukupni nagradni fond je oko 130 tisuća kuna, momčadi na turnirima u sklopu natjecanja skupljaju bodove, a najbolje ekipe iz seniorske, veteranske i ženske konkurencije početkom rujna igraju veliku završnicu na Šalati.
  Sve informacije oko rezultata i nastupa svih ekipa možete pogledati na ovim poveznicama
http://trofej-dinamo.hr/2019/06/29/moslavina-nakon-odlicnog-finala-i-penala-obranila-naslov/
Ono što možemo dodati je da je svima posebno zanimljiv bio ženski nogomet, a zvijezde utakmica svakako su bile cure iz NK Dinama Osekovo. Svi se slažu da su cure iz Osekova vrlo talentirane, žele pobjedu i igraju s velikim srcem.   
Više o igri na poveznici:
http://trofej-dinamo.hr/2019/06/29/dinamo-osekovo-osvojio-zenski-turnir-danas-se-igra-zavrsnica-seniora/