Capitol park u Kutini – novi šoping centar u listopadu

Capitol park Kutina u vlasništvu britanske Poseidon grupe otvara svoja vrata u listopadu u obnovljenoj zgradi Konzuma. Iz Poseidon grupe najavljuju da će Capitol park postati nova šoping destinacija u Kutini te zaposliti oko 50 djelatnika.
Novi šoping centar prostirat će se na više od 2000 m2, a uključuje 4 međunarodna brenda od kojih većina po prvi puta dolazi u Kutinu. To su: Pepco, TEDi, Deichmann i Bipa.
 „Poseban naglasak stavljamo na iskustvo obiteljske kupovine i na prilagodbu ponude zakupaca kako bismo kod naših kupaca stvorili idealnu destinaciju za kupovinu za sve generacije. Pod našim Capitol Park i Shopping Capitol brandovima, Poseidon Group je prepoznat kao visokokvalitetan regionalni lider u retail sektoru, pa nas veseli nastavak širenja i stvaranje novih mogućnosti u retail sektoru Hrvatske kroz ovu i narednu godinu“, rekao je direktor korporativnih poslova Poseidona James Gunn.

Vizualna prezentacija Capitol parka u Kutini:

O Poseidon Group

Osnovana je 2001. godine u Londonu, tvrtka Poseidon Property zapošljava više od 200 ljudi diljem svijeta. Knjigovodstvena vrijednost njenih projekata je 1.2 milijarde eura. Portfelj tvrtke na području Hrvatske uključuje retail centre u Ivanić Gradu, Jastrebarskom, Krku, Križevcima, Kutini, Makarskoj, Požegi, Slavonskom Brodu, Sisku, Vinkovcima i Zadru.

Capitol Park portfelj:

Capitol Park teži k tome da postane vodeći retail park lanac u JI Europi pružajući svojim posjetiteljima internacionalno shopping iskustvo i najniže cijene. Uz trenutno prisustvo u Srbiji i nadolazeća otvaranja u Hrvatskoj, lanac će ukupno brojati 16 retail parkova do konca 2020. godine. Lokacije u Hrvatskoj uključuju: Ivanić Grad, Jastrebarsko, Krk, Križevce, Kutinu, Makarsku, Požegu, Slavonski Brod, Sisak, Vinkovce i Zadar. U Srbiji se Capitol Parkovi mogu pronaći u Leskovcu, Rakovici, Šapcu, Somboru i Zaječaru.